ilustrador ontinyent
Fotografia: Albert Domènech

SOBRE MI

Albert Quiñones Borredà (Ontinyent, 1981).

Des de menut he sentit fascinació per dibuixar (com tots els xiquets) i als 8 anys vaig començar a rebre classes de dibuix de mà del meu tio, el pintor Juan Montés. En 1995 vaig començar els estudis professionals formant-me en Disseny Tèxtil a l’IES Jaume I d’Ontinyent. Després de diversos anys en la professió, vaig decidir ampliar la meua formació a Barcelona on em vaig titular en Il·lustració (Escola Llotja) i Gràfica Publicitària (La Massana).

En aquesta web veiem representada majoritàriament treballs d’il·lustració, però el meu gros professional es troba al disseny d’estampats al tèxtil hogar i d’indumentària. He treballat a diferents empreses del sector tèxtil dins de l’empresa privada. Actualment treballe per conter propi.

Experiència professional

-MANUEL RAMIRO SL. REALITZACIÓ D’ESBOSSOS I RAPORTS PER A TEIXITS DE PICATGE. Des del febrer de 2001 fins al febrer de 2022.

-RAMIRO GRAVAT TEXTIL SL. PREPARACIÓ I REALITZACIÓ DE DISSENYS D’ESTAMPACIÓ PER A PRODUCTES TÈXTILS. Des de febrer del 2002 fins al setembre de 2003.

-ATRIVM-SAS-TOLRÀ. Des del juliol de 2008 fins a desembre de 2010. DISSENYADOR GRÀFIC cobrint les necessitats gràfiques de l’empresa, desenvolupament de catàlegs, packaging, logotips…

-EMAYJU CREACIÓ I DISSENY. Responsable del desenvolupament i realització de dissenys per a estampació en “pronto
-moda”. Des del setembre de 2012 al setembre del 2013.

-ESTAMPADOS PRATO. Responsable de desenvolupament i realització de dissenys interns de l’empresa per la estampació en tèxtil-hogar. Des del juny de 2013 fins setembre de 2020.

-ACTUALMENT TREBALLE PER CONTER PROPI TANT AL DISSENY TÈXTIL COM PER A LA REALITZACIÓ D’I·LUSTRACIONS I NECESSITATS GRÀFIQUES PER ENCÀRRECS MOLT VARIATS.

Experiència acadèmica

-TÈCNIC ESPECIALISTA TÈXTIL. IES Jaume I, Ontinyent. 1995-2000.

-TÈCNIC SUPERIOR EN IL·LUSTRACIÓ. Escola Llotja, Barcelona. 2003-2005.

-TÈCNIC SUPERIOR A GRÀFICA PUBLICITÀRIA. Escola Massana, Barcelona. 2005-2007.

Formació no reglada

-Curs de DISSENY WEB I MULTIMÈDIA. Ontinyent. 2008.

-MÀSTER EN DISSENY I ANIMACIÓ 3D. Escola Primerframe, València. 2012.

-Curs de DISSENY DE TEIXITS JACQUARD AVANÇAT. Impartit per AITEX en Alcoi. Entre abril i octubre de 2022.